Post by contsonamoohop on Feb 18, 2022 7:32:12 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble 2: World Cook ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble 2: World Cook IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای سنگهای نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble 2: World Cook 2022 version ▞▞▞
چرا؟ چرا ؟ چرا؟ من فقط تمام سطح کلمه کامیون مواد غذایی را تمام کردم سپس یکی دیگر که گفت به زودی خواهد آمد. من فقط 1 ماه صبر می کنم بعد از آن بازی ها تفاوتی ندارند.
آیا به روز رسانی شده است؟ اکنون زمانسنجهایی در ارتقاها وجود دارد که میتوانید با جواهراتی که باید بخرید سرعت بخشید زیرا کسب درآمد کافی فقط از طریق گیمپلی غیرممکن است... من قبلاً عاشق این بازی بودم...
خوبه
بسیار خوب، من ترکیب اول را دوست دارم بهتر است مواد تشکیل دهنده را تشکیل دهد
بازی ای را انجام نمی دهم که من را مجبور به پرداخت برای پیشبرد کند. اما سعی نکنید در جیب من زندگی کنید و سعی کنید دائماً برای جواهراتی که باید با پول واقعی بخرم تا بازی را ارتقا دهم و ادامه دهم ......... با یک بازی بهتر بیایید و ممکن است شانس پول من را داشته باشید!
قسمت اول از نظر سرزندگی خیلی بهتر بود. این خیلی اعتیادآور نیست
این یک بازی عالی است اما لطفا سطوح بیشتری را اضافه کنید
مشکلی نیست
بازی سرگرم کننده اما... هفته ها طول می کشد تا سطوح جدید به بازی اضافه شوند
بازی عالی بود تا اینکه 3 رستوران را تمام کردم، حالا دیگر رستوران ها باز نمی شوند. فونا باید بازی را حذف کند. 😤
آن چیزی که من انتظار داشتم کاملاً متفاوت از آشپزی 1 x نیست
من 2 راند بازی کردم و بعد متوقف شد، بدون مشتری نه چیزی و ادامه نخواهد داشت. جالب بود تا این اتفاق افتاد باید حذف نصب 🙁
من فقط نسخه قدیمی را از نظر گرافیکی خیلی دوست دارم، اما این هم خوب است.
عالی. گرافیک عالی، سخت اما دست یافتنی.
این یک بازی سرگرم کننده است اما لوازم خانگی هزینه زیادی دارند. برای ارتقای هر دستگاهی که مضحک است، نباید 7000 دلار هزینه کرد.
خوب بازی میکردم...بعد هربار که برنامه رو باز میکردم خراب میشد. بنابراین من سعی کردم آن را حذف و دوباره نصب کنم ... فقط برای شروع از اول؟!؟! جواب منفی! من ترک کردم.
این بازی ساختگی است من ایمیل پشت ایمیل فرستاده ام و هیچ کمکی تقریباً 20 دلار خرج کردم و پیشرفت من هرگز ذخیره نشد آنها قصد نداشتند به من کمک کنند پولم را بگیرم یا پیشرفت کنم. شما هر چیزی را پس می گیرید
من به آخرین کامیون رسیدم و روی من شروع به یخ زدن کرد، بنابراین آن را حذف کردم و دوباره آن را کشیدم و از همان ابتدا دوباره شروع به کار کردم حتی اگر آن را ذخیره کردم.. این دیوانه.
وقتی به سطح خاصی میرسی و بازی دیگر لود نمیشود، ناامیدکننده است. من همه چیز را امتحان کردم تا کار کند
Kitchen Scramble 2: World Cook Casual olm
این بازی را دو بار دانلود کردم اما همیشه با کامیون دوم تصادف می کند. لطفا آن را مرتب کنید من واقعا از آن لذت بردم
این اولین بار است که من بازی است. من عاشق گرافیک، بدون تبلیغات پاپ آپ و بازی هستم.
من بازی را خیلی دوست دارم. در حال حاضر در مکان های سوم بازی می کنم.. ناگهان نمی توان همان سطح را در گوشی جدید قرار داد. وحشتناک!
من 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 این بازی حتی با وجود اینکه مجبور بودم آن را از تلفنم حذف کنم. شرکت شما باید کنترل شما را بهبود بخشد که من برای بازی از آن استفاده میکنم و برای استفاده از یک شی فشار میآورم و کار نمیکند یا همه چیز را روی من خاموش میکند، به همین دلیل است که MYGAPHONE را حذف کردم.
من در واقع اولین آشپزخونه رو بیشتر دوست داشتم. اگرچه این یکی بد نیست، دقیقاً مانند بسیاری از بازی های دیگر. هر سطح را سه بار بازی کنید، همه ارتقاها را با انیمیشن هایی خریداری کنید که اگر اصلاً تغییر نمی کنند. من دوست دارم که دوستان نیازی به باز کردن سطوح جدید مانند نسخه اصلی ندارند.
بازی سرگرم کننده خوب. قاتل زمان عالی
بازی خوب است اما آنها برای رفتن به سطح بعدی هدف غیرممکنی را تعیین می کنند یا باید کاملاً تبلیغات را تماشا کنید یا به آنها دلار واقعی پرداخت کنید.
خیلی بازی خوبیه بازم از این بازیها بذارید لطفا
این یک بازی خوب است و من را به اول راه اندازی مجدد می کند و من حداقل در سطح 23 بودم که 15000 سکه و حدود 80 الماس داشتم و من چیزهایم را ارتقا دادم اکنون باید دوباره شروع کنم وای لطفاً اصلاح کنید
سطوح خیلی زود سخت می شوند. شما مجبور به خرید افزایشی در اوایل هستید.
من دوست دارم به آن 5 ستاره بدهم، اما بازی را تمام کردم، دوباره رفتم و همه را دوباره بازی کردم، هنوز منتظر محتوای جدید هستم. بازی از آگوست 2020 به روز نشده است؟ این مدت زمان زیادی است تا یک بازی توسط سازندگان آن دست نخورده باقی بماند.
سلام من ماهی دلیشیا رو تموم کردم و میتونم غذای دیگه ای رو طی کنم
Kitchen Scramble 2: World Cook Casual nhrs
یک بازی خوب، فوق العاده اعتیاد آور و به راحتی به دست آوردن جوایز و جواهرات. زیبا و رنگارنگ یک گریپ بسیار حساس به لمس است، اگر شما با کسری از آن خارج شوید، نمی توانید کالا را بردارید که در دورهای سرعتی آزاردهنده است. امیدوارم وان های بیشتری به زودی گنجانده شود
از زمان آپدیت نمی توانم بازی کنم. به محض اینکه می خواهم برنامه را باز کنم خراب می شود.
من عاشق بازی وقتی می توانم بازی کنم. این بازی همیشه خراب می شود. من فقط 3 بار بازی کردم. میشه لطفا درستش کنید با تشکر!
گرافیک خیلی کوچک
بازی خیلی خوبی هست نصب کنید
واقعا بازی را دوست دارد
Kitchen Scramble 2:World Cook Казуальные rmo
از قبل تمام سطوح را پشت سر بگذارید و اکنون منتظر سطح بعدی باشید که به زودی می آید... اگر مردم خسته کننده نباشند سطح بعدی را سریعتر باز کنید. برنامه را هر روز باز کنید...
به من سرعت در سرویس غذا را یاد می دهد. همچنین دستور العمل های جدید، سطوح مختلف بیمار با مشتریان. همچنین نشان می دهد که چگونه با مدیریت همگام شوید.. اما در کل چالش برانگیز است اما سرگرم کننده است... من آن را دوست دارم💖💖
بسیار لذت برد. کار را تا دریای ظریف تمام کردم. منتظر مرحله بعدی باشید. لطفا زودتر بازش کن 🥰
بازی بسیار زیبا، گرافیک خوب. نباید چالش های روزانه را در کامیون هایی که بازی کرده اند انجام داد. وقتی کامیون تمام شد، نمی توانید به عقب برگردید و چالش را انجام دهید. بنابراین شما هرگز چالش را تمام نمی کنید و همان چالش برمی گردد.
یک بازی امیدوار کننده که منتظر به روز رسانی هیجان انگیز است
Rise of the Kings Strategy vrw
نمی توانم برای سطوح جدید صبر کنید! بازی عالی!
توقف مداوم بارها و بارها
این بازی واقعا زیباست همه سطوح بسیار هیجان انگیز هستند و تا به حال هیچ مشکلی وجود ندارد که من با آن روبرو هستم. پیشرفت خوب!!
بازی سرگرم کننده است اما دیگر سطوحی وجود ندارد. این احمقانه است