Post by contsonamoohop on Feb 18, 2022 7:26:21 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira veliko denarja ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash World 2022 version ▞▞▞
Geometry Dash World Pelihalli xbuj
btw ta igra je zelo zasvojenost, tako kot Fortnite, kot resno, kadarkoli umrem, sem besen in kot malodušno poskušaš skočiti in uganiti, kako prekleta igra skoči 3 sekunde po tem, ko si želim, da bi tej igri dal pol zvezdice, vendar ne morem pravzaprav bi si želel, da bi mu dal 0 zvezdic in btw tisti, ki pravi, da bo kmalu prišel, da bo verjetno kot 2029 in še vedno ne bo izšel "KMALU".😣
Škoda, ker je na večini nivojev enako, zaradi česar je še slabše. Moram pa reči, da je igra zelo zabavna, zelo zanimiva. In kul ideje v teh igrah. Ni veliko ravni, vendar je to včasih potrebno
jajh deh kot: Topics by WorldWideScience.org
Ta igra je precej zabavna, dal sem ji dve zvezdici, ker sem imel dvesto diamantov, vendar me je igra zmotila in mi odvzela diamante
🤌
Ta igrica mi je zelo všeč. Upam, da novi svet pride čim prej.
Belgiška apdailos plyta WIENERBERGER TERCA ... - Bauen
Igram ga vsak dan, je res zasvojen, slaba stran pa je, da vse nastane napaka in se prikaže zaslon za prekinitev, ko igram😑⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡zato sem mu dal samo tri zvezdice
Geometry Dash World Arcade xga
dobra igra, ampak ko umrem, dobim oglas vsakič
Dobra igra samo, da vsakič, ko jo zaženem, ni shranila mojih podatkov, zato jo moram začeti znova, se mi ni zgodilo, ko sem imel stari telefon
Obožujem to igro. TAKO je zabavna! Všeč so mi ikone in te stvari, super privlačne pesmi in na tone zahtevnih stopenj! Nekaj stvari mi ni všeč: ne ustvarjam ravni, ni paketov zemljevidov, ne morem dobite nagrado za odpiranje vrat trezorja skrivnosti in še veliko več! Ampak to je še vedno briljantna igra! Ni slaba igra.
Ocenjujem ga z 2, ker se ravni na spletu ne posodabljajo. Drugi razlog je, da so ravni prekratke. Drug drug razlog, zakaj, je, ker so ravni prelahke. In še nekaj. SAMO DVA SVETOVA IN POTEM JE TO TO. Žalosten sem, da je dostop le do predstavljenih, dnevnih izzivov in v bistvu shranjenih ravni omejen. UHH ŽELIM BI, DA BI BILO VEČ ZA OPRAVLJENJE KOT ZNAM IGRATI PREDSTAVLJENE RAVNI. ok bi
Je kul
Ta igra je super in je že večkrat poskušala pokazati, da je zahtevna. Ravni so morda težke, a premagal sem jih vse! Vsem ljudem, ki pravijo, da so ravni "nerealne", samo ugotovite, da nimate te vrste spretnosti. Ne jezite se in krivite svoje počasne prste na igro. -_- In upam, da bodo razvijalci te igre v prihodnosti naredili še bolj zanimive ravni in izzive!
To igro imam že več kot mesec dni in kar naenkrat, ko poskušam odpreti spletne igre, se samo vrti in se nikoli ne naloži, čeprav so moj WiFi in omrežja popolnoma v redu.
To igro ocenjujem s 3 od 5 zvezdic bc. Živim v ritmu in igranju, vendar sovražim, da vsakič, ko umrem, kot dvakrat dobim oglase in je nadležno, kar mi preprečuje, da bi lahko igral in užival v igri, v kateri nisem pravim, da odstranite oglase, pravim samo, da če bi lahko odvzeli čas, ko igralci dobijo oglase, če to preberete, hvala za poslušanje
... Geometry dash world mestu. 20 let je minilo od dne, ko je Gazirana voda Z Domofon Wifi android njo povrnite sijaj pomivalnemu stroju! jeseni se vrača
Najboljša igra nopr zadnem nivoju lahko guljofaš(prtiskaj ko boš pred raketo na tistih modrih odbojah)
(ios) Stronghold Crusader HD hack zdarma nejnovější verze 2019 čerstvé ... Geometry Dash Hack Tool Download gratuito Nessun sondaggio,
Všeč mi je, toda stopnjo 7, ki je napadalec, je pretežko premagati
Igra je na splošno tako zabavna, vendar je razlog za 4 zvezdice zaradi majhnih zamikov, ki lahko pokvarijo izkušnjo. Razen tega je odlična igra, zato priporočam prenos aplikacije.
Pozdravljena naključna oseba, ki se pomika po ocenah. Ne priporočam, da kupite to igro, če sovražite dodatke in če niste potrpežljivi, ko gre za igre z ravnmi ali poskusi. Kontrole so res slabe. Želim si, da bi lahko "Geometry Dash World" ocenil nič zvezdic. Ti se odločiš. Lahko prenesete igro ali razmislite o tem, kar sem rekel.
Igra Geometry neon dash world spletu. Igrajte brezplačno
Uploads from Sandra Šolar - YouTube
Geometry Dash World Arkadne igre adk
ZAKAJ NI OŽIVLJENJA. Prišel sem do zadnje stopnje prvega bitja in nikoli mi ni pustil skočiti, če dobiš to igro izbriši zdaj. Zakaj ti pravim, da ga izbrišeš, ker te zadnja raven, imenovana frontlines, samo ubije!!!! Ne nameščajte le, če ste pripravljeni na izziv
Odlična igra . Resnično zabavno igrati in ima preproste kontrole. Moja edina pomanjkljivost te aplikacije je, da oglasi pogosto zamrznejo moj telefon, zaradi česar moram izklopiti telefon, da lahko zapustim aplikacijo. Bi priporočal.
Ne morem odpreti nobene skrinje, ki jo dobim za vsak dan, ko imam internet, vendar mi igra ne dovoli odpreti skrinje
Zabavna igra, toda med vsakim 5. zavojem, ko predvidevam, da je mišljen oglas ali kaj podobnega, bo zaslon preprosto postal bel in se ne bo odzival, dokler ne bom moral znova zagnati aplikacije za ponovno predvajanje. Nekako se zdi, da ni vredno igrati 60 sekund, da znova zaženete aplikacijo med vsakim krogom
Zelo dobra igra tudi drugim jo priporočam
Geometry Dash Lite za Android - Prenesite brezplačno
Mislim, da je ta igra res dobra, saj vam pomaga, da ne, zakaj veste, da se zapletajte, da se zapletete v istem delu, ampak kot da lahko preklopite na način vadbe in vadite ta del, nato pa še vadite. Všeč mi je, kako znova te zažene, gre za to, kjer si pravkar zamotil to in potem moraš samo čas ali življenjsko dobo, kjer pristaneš in podobno in potem, ko končaš v načinu vadbe, je tako, kot potem greš do kot kosilnica na kolute, ko začneš vse znova, vendar lahko naredim nekaj sprememb, vendar je igra zelo dobra, zato pokličite moj reci V na Hamiltonu, všeč jim je, da vam pomaga, da poskusite znova všeč in nikoli ne obupate in potem, ko poskušate priti do svojega najljubšega dela ali kaj ali težji del in potem greš jutri na vadbo in poskušaš opraviti svoj srčni del v načinu vadbe, potem pa se vrnejo v pravi način in morda ti bo uspelo, tako da je ta igra zelo zabavna, hvala, kot da je Sub -Nič tako dober kot običajen, redni eden je dober in jaz všeč, prosim, nadaljujte z ustvarjanjem
Najboljša igra vseh časov, vendar so oglasi nadležni. Naredite to z nivoji ustvarjanja in odklenite tretji ali četrti svet. Razen tega je epski!
Ta igra je res zabavna in na voljo je veliko izjemno kul ravni za dokončanje. Zame je precej intenzivna igra, vendar mi je všeč! Zelo sem odvisen od tega. Moje splošno mnenje je, da je ta igra ena mojih najljubših iger!
Cafe Panic: Cooking game Szimulációs játékok zzd
Igre za Android Online · Igre Geometry Dash spletu · Vesoljske igre na spletu - igrajo brezplačno na igre-igre v prostoru igre.
Ful huda igrica😘
ta igra je zanič, če sem iskren, ker moraš premagati ravni, ki so tako težke, samo da se pogovarjaš z ljudmi in narediš igro, ne morem evan premagati drugo raven, to sem namestil samo zato, da bi govoril s spletnimi ljudmi in naredil igro na njej, vendar moram dokončajte vse te težke ravni, ki jih ne morem premagati, ne razumejte me narobe, obožujem izzive, vendar sem zaradi tega dobesedno zlomil miško, zato prosim, ali lahko naredite stopnje lažje in naredite igro za gradnjo brezplačno, ne za ravni in brezplačno pogovore z ljudmi hvala ti!
Po mojem mnenju mi je všeč ta igra, odlična grafika in všeč so mi ravni, ki ste jih naredili. Želim, da ustvariš drug svet in želim, da gre za Rubiksovo kocko kot šefa ali kaj podobnega. Lenny je moj najljubši blok skin :3
To je neverjetna igra. Osebno mi je všeč glasba in ozadje te igre. Ravni so tudi res težke, a lepe
Hej, robtop, obožujem to igro, vendar je ena napaka, v katero se ne morem prijaviti, prosim, jo popravite in ali lahko podaljšate ravni, je kar dolgočasno
Je precej slab, nivoji so res kratki in glasba ni tako dobra kot lahke različice. Oprostite fantje!
ta igra je impasiblol in želim narediti 1 zemljevid, vendar je druga geometrija težka to edino enostavno geo, ki ga igram
Naredil sem 2 pr.n.e., ko kdaj umrem v igri, se mi vedno prikaže bel zaslon, ne vem zakaj, in poskušal sem počakati, vendar sploh nima gumbov. Prosimo, popravite!
Geometry Dash World እንቅስቃሴ ያለባቸው ekfd
Neumno težki nivoji tudi na začetku, zaradi katerih mnogi noobi zaradi pomanjkanja preprostosti takoj zatem zapustijo, zahteva tudi, da premagate strupeno napravo, ki bi za noobje verjetno trajala skoraj večno. Igra je predstavljena in se je zdela lahka, vendar je dejansko predstavljena kot struktura trdega.